accessibilité - lejardindhenriette
251
page-template-default,page,page-id-251,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_non_responsive

Met het openbaar vervoer :

 

Spa heeft een regelmatige verbinding met Verviers dat op de lijn Oostende – Keulen ligt.  Het station van Spa ligt op 650m van het huis.  Op de contactpagina vindt u een plattegrond waarop zowel het station als Le Jardin d’Henriette staan aangeduid.

 

 

Met de wagen :

 

Vanuit Vlaanderen komt u sowieso via Luik waar u richting Verviers kiest.  Zo komt u op de E42 die u verlaat via afrit 8 – Spa.

 

U vermijdt het centrum van Spa door aan de tweede rotonde de eerste afslag te nemen, langsheen het hotel Radisson Balmoral.  Vervolgens neemt u aan de volgende rotonde rechts (recht voor u ziet u de Thermen) en aan de volgende rotonde links.  Op het einde van de afdaling slaat u rechts de Promenade des Français in, waar u na ca. 100m het huis op uw rechterzijde vindt.

 

Gelieve er bij het parkeren rekening mee te houden dat de bosweg toegankelijk moet blijven voor de hulpdiensten.

 

Als u zich laat leiden door uw GPS is het mogelijk dat deze u via de andere kant van de Promenade des Français stuurt.  Vervelend, want de Promenade des Français is aan beide zijden afgesloten door een slagboom.  U moet dan de Avenue Reine Astrid volgen richting centrum en vervolgens aan de Match linksaf slaan.  Na ca. 100m hebt u het juiste eind van de Promenade des Français voor u.