Omgeving - lejardindhenriette
61
page-template-default,page,page-id-61,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_non_responsive,tribe-theme-hazel,page-template-page-php

Dankzij de uitzonderlijke ligging is er voor elk wat wils.


Op minder dan 1 km:

Op wandelafstand (300m) ligt het historische centrum van Spa met zijn vele restaurants, terrassen, evenementen, bezienswaardigheden, musea, winkels en niet te vergeten … de thermen.  Elke zondagmorgen is er een vlooienmarkt (“brocante”) in het Parc de 7 heures vlakbij.

gallerij-2

Meteen achter het huis strekt zich het Bois de Staneux uit, 621 ha prachtig loofbos met talrijke wandel- en fietswegen.  Op 200m van het huis ligt het Parcours de Sante, een fit-o-meter met meer dan 20 oefeningen langs een parcours van zo’n 5 km lang.


Tussen 1 en 10 km:

In en rond Spa liggen talrijke en afwisselende wandelwegen en impressionante mountainbike parcours. De welbekende bronnen liggen her en der verspreid en zijn een bezoek zeker waard.

Aan de andere kant van Spa vind je een prachtig natuurgebied in de Venen. In de winter zijn de langlauf- en skipistes hier een absolute trekpleister.

Voor golfliefhebbers is de Royal Golfclub des Fagnes zeker een aanrader.

de vliegclub……


Tussen 10 en 20 km: 

het circuit van Francorchamps

watervallen van Coo

de Hoge Venen

Baraque Fraiture

stuwdam van Gileppe